KONTAKT

RAJKA RADE

Vjerujem u koncept rada i cjeloživotnog učenja, posebno naglašavam multidisciplinarni pristup i pogled na određenu “temu” iz drugačijih  perspektiva.
To mi omogućava moje obrazovanje iz nekoliko područja, psihologije, psihoterapije, ekonomije i menadžmenta.
Zaposlena sam više od 25 godina na izvršnoj menadžerskoj poziciji, te sam sva svoja znanja mogla testirati kroz istraživačke radove i primijeniti u privatnoj praksi.

Kroz interakciju sa ljudima spoznala sam da visoka razina stresa značajno smanjuje kvalitetu rada i kvalitetu međuljudskih odnosa. Zbog toga sam svoje istraživačke radove usmjerila proučavanju stresa i tragajući za najboljim i najefikasnijim načinima za njegovo smanjivanje i ovladavanje.

Diplomirala sam poslovno upravljanje i provela istraživanje na temu “Utjecaj ljudskog kapitala na rast malog i srednjeg poduzetništva”, specijalizirala sam menadžment u turizmu s temom istraživanja “Analiza i uzroci stresa kod menadžera”. Doktorantica sam na doktorskom studiju poslovne ekonomije. Iz humanističkih znanosti posjedujem diplomu magistra psihologije s težištem na NLP i diplomu Gestalt psihoterapeuta, teme istraživanja “Učinci antistresnih tehnika na menadžere”, “Izbjegavanje suočavanja sa stresom iz Gestalt perspektive”.

Učiteljica sam Autogenog treninga po Shulzu, učiteljica sam Progresivne mišićne relaksacije po Jacobsonu, Wingwave coach, Life coach, certifikat iz NLP Prakticionar i NLP Master 40 najboljih svjetskih coaching tehnika.

Uz ozbiljan i marljiv pristup radu i obrazovanju u meni je također želja za nesputanošću, slobodom, lakoćom i jednostavnosti života.

Kroz svoju dugogodišnju praksu u radu s klijentima naučila sam da su neophodna znanja, vještine i tehnike za stručan i kvalitetan pristup, ali ono što istinski iscjeljuje je bezuvjetno prihvaćanje drugog ljudskog bića, poniznost pred bolom i patnjom koju osjeća i iskreno i nesebično poštovanje.

Koračajući kroz život često puta ćete se naći u situacijama koje su za Vas teške, bolne, izazovne i koje prelaze vaše sposobnosti.
Najlakši i najbrži način da prođete kroz njih je da potražite stručnu pomoć.
U mom Savjetovalištu dobiti ćete podršku, usmjerenje, iscjeljenje i pomoć da možete ponovo osjetiti vlastitu snagu i radost života.
Više od 25 g. radim na izvršnoj menadžerskoj poziciji i upravo zbog toga moj pristup i pogled na Vaš problem nije jednostran, već obuhvaćen iz različitih perspektiva što rezultira nalaženjem najboljeg načina za njegovo rješavanje.
Ne postoje bezizlazne situacije i nerješivi problemi. Mnogima sam već pomogla, rado ću pomoći Vama.

Dobrodošli!

Zakažite termin online...

7 + 12 =

*Predloženi termin je samo okvirnog karaktera, e-mailom će Vam stići potvrda točnog slobodnog termina.

ADRESA

SAVJETOVALIŠTE DORA

Trg Republike Hrvatske 1/II

51000 RIJEKA

HRVATSKA

e-mail

rajka@psihoterapystudio.com

mob

+385958308839

Savjetovalište Dora

Pin It on Pinterest

Share This